AUREL TAMAS MUZICA USOARA ALBUM FREE DOWNLOAD

Any Category Any Country. How often would you like to get chart emails? Tot in anul a avut loc intalnirea cu D-na Florentina Satmari, una din cele mai mari realizatoare de emisiuni din televiziunea publica, fata de care are recunostinta, pentru faptul ca l-a descoperit si l-a indrumat. Tonul este nepotrivit pentru o enciclopedie. Aurel Tamas are un respect deosebit fata de profesoara de muzica din timpul liceului, Doamna Doctor Georgeta, care i-a predat primele lectii de muzica.

aurel tamas muzica usoara album

Uploader: Kajigrel
Date Added: 1 February 2013
File Size: 65.12 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 16477
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Subscribe to get this channel statistics direct to your inbox. Thank you for subscribing Stats. Trairile de la tara din copilarie au avut impact asupra a ceea ce a urmat, atat in comportament, cat si in compunerea pieselor muzicale. In timpul stagiului militar, acesta a avut norocul sa poata cocheta cu muzica, fapt ce l-a ajutat de multe ori sa scape de posturile de santinela. Anuta, Gheorghe, Sandu si Irina.

Aurel Tămaș

Subscribe To the Channel Statistics. Subscribe To the Charts Updates.

aurel tamas muzica usoara album

Floare de malin,De-oi muri m-or pune in groapa,De acasa uaoara am plecat,Mandruta cu ochi caprui,Am o patima si un dor,Cand eram mai mic,Cantec pentru mama,Eu plangeam si tu radeai. Tonul este nepotrivit pentru o enciclopedie. Subscribe to get the following charts direct to your inbox. A colaborat cu urmatorii orchestratori: Copilaria la tara si-a pus amprenta pe ceea ce urma sa fie cantautorul Aurel Tamas de astazi.

  BARTENDER4 3.3 5A DOWNLOAD

You should get activation email from StatsVideo in the next minutes. Parintii lui erau agricultori si crescatori de animale si in aceelasi timp si mari iubitori de muzica, mama acestuia cantand si acum, la cei 82 de ani, aceasta iubire pentru muzica indemnandu-i pe parinti sa le cumpere instrumente tuturor tamaa.

YouTube Channels Similar to Aurel Tamas Channels that share the same category or country and have similar number of subscribers.

aurel tamas muzica usoara album

Marcat din martie In urma muncii asidue, a inregistrat urmatoarele albume: In familie au mai primit instrumente si cei 2 frati, Gheorghe un taragot si Sandu un set de tobe, singurul care canta alaturi de artist si acum, fiind Gheorghe.

Aurel Tamas Daily Statistics Discover how many subscribers and views the channel got every day. La propunerea acestuia, la intoarcerea in tara, a inceput sa stranga si sa compuna piesele primului album de muzica populara.

Aurel Tamas YouTube Channel Statistics

Intalnirea cu Iuliu Merca cu care a legat o mare prietenie, l-a ajutat in ceea ce a constat structura si interpretarea pieselor de muzica usoara, fiind un mare admirator al acestuia. Check your SPAM folder. You must click a link in the email to start your free subscription.

Aurel Tamas YouTube Statistics Charts Visual presentation of daily changes in channel’s major stats muzifa subscriber and view counts.

Aurel Tamas YouTube Stats, Channel Statistics & Analytics

Din repertoriu s-au desprins piese ca: Aurel Tamas are un respect deosebit fata de profesoara de muzica din timpul liceului, Doamna Doctor Georgeta, care i-a predat primele lectii de muzica. How often would you like to get chart emails?

  SHUTTERFLY TO IPHOTO DOWNLOAD

aurel tamas muzica usoara album

Adus de la https: In acea usara a auzit si a scris si primele piese de muzica usoara si populara. Buna ziua Oameni Buni,De acasa cand tammas plecat,Ce o avea lumea cu mine,Am o patima si un dor, A compus si 2 albume de muzica usoara Trup de vant” si Furtuni de vise care au fost premiate cu discul de platina si discul de aur. Any Category Any Country. Aurel Tamas s-a nascut intr-o duminica la orele pranzului, in comuna Borsa, judetul Cluj, din parintii Mama – Anuta si tatal – Aurel, avand inca 4 frati: Tot in anul a avut loc intalnirea cu D-na Florentina Satmari, una din cele mai mari realizatoare de emisiuni din televiziunea publica, fata de care are recunostinta, pentru faptul ca l-a descoperit si l-a indrumat.

A compus si un album de romante Noapte buna Mama si a mai intregistrat si 2 albume de colinde romanesti.